Maak het helder en kom niet voor verrassingen te staan

 

Door middel van de geautomatiseerde en snelle werkwijze, kunnen wij jou verwelkomen tegen concurrerende tarieven. Betaal niet teveel, betaal naar waarde.

Wij werken op basis van wat jij als ondernemer wilt en nodig hebt. Iedere onderneming is weer anders en heeft zijn eigen wensen en behoeften.
We bekijken samen wat je nodig hebt, vanuit daar kun je kiezen om voor een vaste prijsafspraak te gaan. Je kunt er vervolgens voor kiezen om dit in abonnementsvorm per maand, per kwartaal of per jaar te betalen.

 

Kan ik eenvoudig overstappen?

 

Ja, dat kan zeker. Gelukkig zijn wij zelf ook ondernemer en weten we héél goed dat je niet op extra werk zit te wachten. Wij zorgen ervoor dat alle relevante gegevens van jouw vorige accountant of boekhouder worden overgedragen.

 

Check onze 4 extra voordelen:

 

  binnen een dag nemen we de gehele administratie over;

  je kunt op elk gewenst moment overstappen. We gaan verder waar je vorige accountant/boekhouder is gebleven en doen daarbij tevens een check van de voorgaande periode. Een dubbel voordeel; gratis een extra administratiecheck van je nieuwe accountant;

  wij kijken tevens direct met een kritische blik naar de algehele bedrijfsvoering en adviseren we je waar je nog op andere kosten kunt besparen;

  wij verwelkomen graag nieuwe ondernemers die bij ons passen en rekenen daarom geen inrichtingskosten en andere extra kosten voor de overstap. Geheel gratis overstappen.

Overleg vandaag nog over de prijs. Chatten of bellen gaat het snelst!

 

Neem nu contact op

+31 (0)88 848 28 28

 

Kennismaken

 

Als je een samenwerking met elkaar aangaat is het uiteraard belangrijk dat het van beide kanten goed voelt. Wij gaan in ieder geval altijd voor een prettige en duurzame relatie. Hoe beter wij jouw onderneming kennen, hoe meer er gespard is, des te beter wij op elkaars level komen. Dit leidt tot de beste samenwerking.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Leuk!

 

Contact ons