Op zoek naar een doortastende accountant Zeewolde?

Werk of woon je in de buurt van of in Zeewolde en zoek je een doortastende accountant die je helpt met financiële zaken? Zoek dan niet verder, want bij ons accountantskantoor Zeewolde zit je helemaal goed. Wij kunnen je helpen met alles dat te maken heeft met accountancy. Interesse in de accountant Zeewolde? Lees dan hieronder meer over ons, onze diensten en pluspunten van met ons werken.

<div>Icons made by <a href="http://www.flaticon.com/authors/gregor-cresnar" title="Gregor Cresnar">Gregor Cresnar</a> from <a href="http://www.flaticon.com" title="Flaticon">www.flaticon.com</a> is licensed by <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/" title="Creative Commons BY 3.0" target="_blank">CC 3.0 BY</a></div>

Heldere prijzen

Maak het overzichtelijk en weet waar je aan toe bent.

Meer lezen

<div>Icons made by <a href="http://www.flaticon.com/authors/gregor-cresnar" title="Gregor Cresnar">Gregor Cresnar</a> from <a href="http://www.flaticon.com" title="Flaticon">www.flaticon.com</a> is licensed by <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/" title="Creative Commons BY 3.0" target="_blank">CC 3.0 BY</a></div>

Jouw persoonlijke sparringpartner

Verbinding en vertrouwen tijdens een stabiele samenwerking.

Kennismaken

Het beste resultaat

Goed is niet goed genoeg, wij gaan altijd voor het béste.

Onze diensten

Wij zullen je eerst meer vertellen over ons

Ons accountantskantoor Zeewolde is opgericht door Jelmer Blaauw in 2020. Jelmer is hiervoor mede-eigenaar geweest van twee andere accountantskantoren en hierdoor heeft hij al veel ervaring meegenomen naar dit kantoor. Bij het accountantskantoor Zeewolde werken wij met veel passie voor het vak en wij helpen daarom ook graag ondernemers. Samen willen we werken op een prettige en duurzame manier. Hierbij hoort natuurlijk ook verbinding en vertrouwen. Wij bieden daarom ook aan iedereen een persoonlijke partner, zodat je echt goed kunt sparren met elkaar. Groeien en in beweging blijven is ons doel om samen met de ondernemer teweeg te brengen.

De pluspunten van werken met ons accountantskantoor Zeewolde

Wij snappen dat je niet zomaar met een accountantskantoor gaat samenwerken. Wij willen je daarom graag vertellen over de pluspunten en voordelen die je krijgt als je met ons gaat samenwerken. Zo vinden wij persoonlijk contact belangrijk en daarom bieden wij iedereen een persoonlijke sparringpartner aan. Met deze partner kun je altijd sparren. Vertrouwen en verbinding zijn hierbij heel belangrijk en dat zal de persoonlijke partner dan ook zeker uitoefenen. Daarnaast hanteren we heldere prijzen, zodat jij weet waar je aan toe bent en alles overzichtelijk blijft. Al deze punten en de stabiele samenwerking zorgen voor een goed resultaat en dan ook het beste resultaat. Daar streven wij naar.

Het is daarnaast bij ons ook geen probleem als je bij een andere accountant zit. Je kunt bij ons gemakkelijk overstappen en dit zal niet veel werk met zich meebrengen. Wij zorgen er samen met jou voor dat alle gegevens van de andere accountant bij ons terecht komt. Met jouw nieuwe gegevens gaan wij meteen aan de slag.

Een handgreep uit onze diensten

Ons accountantskantoor Zeewolde biedt veel diensten aan, zowel op het gebied van hulp en op het gebied van advies. Zo helpen we je graag met online boekhouden, het bijhouden van financiële administratie, salarissen verwerken, een jaarrekening opzetten en andere belastingzaken. Ook zijn wij er voor advies over al deze zaken en advies voor starters en bij bijvoorbeeld een overname of opvolging. Waar op het vlak van de financiën je hulp of advies zoekt, staan wij ook voor je klaar. We snappen namelijk als geen ander dat dit veel tijd kan kosten en deze tijd nemen wij graag over. Zo heb jij weer tijd voor andere zaken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer informatie over onze diensten of ander zaken zoals prijzen of mogelijkheden? Of je nu wilt overstappen naar ons accountantskantoor Zeewolde of voor het eerst met een accountant samen wilt gaan werken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over onze diensten, prijzen of aanpak? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact op.