De ondernemer met hart
voor ondernemen

 

Blaauw Accountants is opgericht door Jelmer Blaauw AA. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als mede-eigenaar van twee accountantskantoren, heeft Jelmer in 2020 besloten om een geheel eigen koers te varen door te starten met zijn accountantskantoor Blaauw Accountants.

Vanuit pure passie voor het vak, biedt Blaauw Accountants de ondernemers een prettige en duurzame samenwerking, waarbij verbinding en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Om dit te bereiken koppelen wij elke ondernemer aan een persoonlijke sparringpartner.

Wij denken met je mee, inspireren en motiveren jou om bepaalde keuzes wel of niet te maken en indien nodig, sturen wij bij. Als sparringpartner kijken wij altijd met een zakelijke, kritische en nauwkeurige blik naar jouw organisatie om vanuit daar met de beste adviezen te komen. Samen sparren, cijfers en resultaten bekijken, wat kan er anders, hoe kunnen wij ondersteuning en begeleiding bieden naar een hoger rendement, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. En niet geheel onbelangrijk; hoe blijft het werk je passie.

Samen in beweging blijven, samen succesvol groeien! Altijd blijven bewegen, jij en wij, dat is de kracht van succesvol ondernemen. Als ondernemers kunnen wij namelijk niet stil staan en lopen wij altijd een stap voor.

De kracht van een sterk netwerk

Door de continue veranderde wet- en regelgeving, een dynamische markt, nieuwe ontwikkelingen en trends, moet er adequaat en snel gehandeld worden. Blaauw Accountants speelt constant in op al die veranderingen en een sterk netwerk is daarbij onmisbaar. Wij werken graag samen met ondernemende specialisten die alle disciplines tot in de puntjes beheersen. Denk hierbij aan advocaten, notarissen, kredietverstrekkers, pensioenadviseurs en specialisten in bedrijfsopvolging en internationale belastingrecht. Het voordeel hiervan is dat wij ons kunnen focussen op jou als ondernemer en de hoge kwaliteit van onze diensten hierdoor gewaarborgd blijft. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij diverse beroepsorganisaties.

Vacatures

Wat leuk dat je onze vacaturepagina bezoekt. Wij zijn net even anders dan de gemiddelde accountantskantoren; de mensen achter Blaauw Accountants maken het verschil!

Werken bij Blaauw Accountants betekent dat het werken voor en met ondernemers je energieleverancier moet zijn. Je hebt hart voor het vak in de breedste zin van het woord, je bent enthousiast en vakkundig. We zijn een jong vernieuwend kantoor, groeien snel en nieuwe klanten vragen om nieuw personeel.

Wij maken ons sterk voor een prettige werksfeer met fijne werkplek. Gezelligheid, uitdaging, professionaliteit en een klik tussen de collega’s onderling zorgen ervoor dat Blaauw Accountants een fijne werkgever is om voor te werken.

Hieronder tref je de vacatures die momenteel beschikbaar zijn. Wil je solliciteren en staat er niets voor je tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw cv, motivatie en een leuke foto of een filmpje naar werkenbij@blaauw-accountants.nl.